Metselwerk

 

Bent u op zoek naar een professioneel metselbedrijf voor de uitbesteding van uw metselwerk? Met Onderhoudsbedrijf JVS haalt u een allround en ervaren metselbedrijf in huis!

 

Allround metselbedrijf

Onderhoudsbedrijf JVS is in enkele jaren uitgegroeid tot een allround metselbedrijf. Onze gedreven metselaars beheersen de verschillende metsel soorten en verbanden als geen ander. U kunt ons inschakelen voor de totale uitbesteding van uw metselwerk, maar ook voor slechts een of enkele onderdelen hiervan. Ons complete metsel pakket bestaat uit lijmwerk, metselwerk en voegwerk.

 

Speciaal metselwerk

Heeft u een speciale wens op het gebied van metselwerk? Ook dan bent u bij Onderhoudsbedrijf JVS aan het juiste adres. Van standaard metselwerk tot special siermetselwerk, onze vakbekwame metselaars metselen het voor u. U ziet Onderhoudsbedrijf JVS is van alle metsel markten thuis! Wij zijn dan ook graag uw professionele metselbedrijf bij de aanbesteding van uw metselwerk.


Metselwerk het behoud van u woning

 Metselwerk  

Oog voor detail

In de afgelopen jaren heeft Onderhoudsbedrijf JVS vele exclusieve projecten,

naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, uitgevoerd.

 

De uitgevoerde werken zijn divers, van metselwerk van uw luxe villa of vrijstaande woning, tot aan uw tuin muren of aanbouw,

al onze projecten worden vakkundig

en met liefde voor het vak gerealiseerd.